Snow Canicross Night 17.2.2018

Snow Canicross Night 17.2.2018

 

Cestou necestou, polem nepolem, ale hlavně sněhem pokrytou malebnou krajinou…má první myšlenka na proběhlý závod v Bordovicích, který pořádal Ondřej Brož se svým týmem.

 

 

Závodilo se v kategorii CC Junioři, CC Ženy a CC Muži. Trasa pro všechny kategorie byla dlouhá 3,5 km a startovalo se intervalově. První závodníci vybíhali za soumraku a za pár minut už byly na trase vidět samé světlušky a to od zapnutých čelovek.

 

Trasa byla velmi dobře značena a tam kde si závodník mohl být náhodou nejistý, navedly ho v zemi zapíchnuté větvičky. V první třetině závodu byl nachystaný fotograf Dominik Bartoň, který opět perfektně zachytil ty nejlepší okamžiky běhu s našimi čtyřnohými parťáky.

 

Nikdo neodešel bez krásné medaile a všem závodníkům patří velká gratulace, ti nejrychlejší dostali dokonce sladkou odměnu a pro první místa byl připraven pohár. Na níže uvedené výsledkové listině se můžete podívat, jak závod dopadl.

Stánek s občerstvením, který znamenal, že nikdo nezůstane o hladu a žízni, oheň „na zahřátí“ a závěrečná tombola…to všechno patřilo k tomuto výborně zorganizovanému závodu s pohodovou atmosférou. Moc se těším na další.

Veronika Nechvátalová

Foto: Dominik Bartoň