PŘÍSPĚVKY SEZÓNA 2020-21, KLUBOVÝ I SVAZOVÝ

Ahoj členové, 

s blížící se novou sezónou, zde máme povinnosti, hlavně ty oblíbené – finanční 🙂 Takže čtěte pozorně, ať se vyhneme nějakým nedorozuměním.

Již od minulého roku je změna platby členských příspěvků svazu (ČASS-Česká asociace sleddog sportů).

Ten kdo chce závodit na ofiko závodech (i mládež) musí být samozřejmě

1. řádným členem klubu

2. musí mít uhrazen členský příspěvek pro svaz (300,-Kč) (mládež 100,-)

3. musí mít splněný test. Jednoduché, že. Koho to zajímá podrobněji, nechť si prostuduje, směrnici č.6/2019 https://www.mushing.cz/clanek/smernice-c-6/849, kde je vše vysvětleno, uvedeno a k pochopení, proč to vše požaduje klub, resp. já jako předseda. V současné době je zastaralá bude proveden update, ale v globále se tam nic zásadního nemění. Proto posílám v příloze zpravodaj 7_2020

Členský příspěvek svazu byl loni 150,-Kč, ale letos byl svazem navýšen na 300,-Kč za řádného dospělého člena, junioři do 18 let zaplatí 100,-Kč. Důvod navýšení najdete ve zpravodaji v příloze.  Tento příspěvek opět bude hromadně odvádět klub. NEPLAŤTE, tedy příspěvek na svazový účet, nýbrž na účet klubu !!!!!!!!!! (každý rok se najde někdo, kdo to udělá). 

Nechceš-li platit, např. nechceš závodit, musíš se nechat z řádného člena, převést na člena čestného (pokud již nejsi od minulého roku) a to tak, že napíšeš do 1. 9. 2020 žádost předsedovi na martinurbancik@seznam.cz a on tě převede. Kdo to neudělá, klub za něj odvede příspěvky a bude tuto částku po něm požadovat. Pozor, platí to i pro mládež !!!!!

Tohle je vše ke svazu –  (ČASS-Česká asociace sleddog sportů)

A nyní ke klubu – Mushing team Ostrava.

Na podzimní naší schůzi jsme si odhlasovali, že klubový příspěvek (200,-Kč), který se kdysi platil na počátku roku budeme letos hradit od 9. měsíce, tzn. najednou s příspěvkem svazu. Tzn. že řádný člen zaplatí dohromady 500,-Kč.   Kdo je čestným členem svazu, zaplatí pouze 200,-Kč, což je klubový příspěvek. Zde výjimky nemáme. Zkrátka, kdo z dospělých chce být členem MTO musí členský příspěvek zaplatil. Mládež klubový příspěvek neplatí !!!! (platí pouze svazu 100,-)

Co teda dělat?

  1. Chci závodit, chci se účastnit závodů, chci podpořit tento sport.
  • Musím být řádným členem klubu (to snad víš nebo najdeš na mushing.cz v sekci kluby).
  • Musím mít splněný test (většina má). Najdeš a lze splnit na mushing.cz
  • Musím do 1.9.2020 zaplatit svazový členský příspěvek ve výši 300,-Kč a klubový příspěvek ve výši 200,-Kč, což je dohromady 500,-Kč na klubový účet č. 2500738238/2010, variabilní číslo: vaše ID a do poznámky „svazový a klubový příspěvek“. Rodiny, manželé, prosím o jednotlivé platby za každého zvlášť, usnadní mi to hledání. Mládežník zaplatí pouze 100,-Kč !

Přátelé do 1.9. 2020 !

  1. Nechci ofiko závodit, nechci dělat test, ale chci být členem klubu a účastnit se jen klubových akcí.

Požádám předsedu a to do 1. 9. 2020 (čím dřív, tím líp), aby mě přeřadil v seznamu mezi ČESTNÉ členy klubu za které se členský příspěvek svazu neodvádí. Teda pokud již nejsem čestným členem od minulého roku (najdeš na mushing.cz v sekci kluby). 

Případní noví členové, přijati do klubu po rozhodném datu musí svazový příspěvek zaplatit také. Budou to opět činit přes předsedu klubu, neboť pro něj ze směrnice vyplývají další povinnosti, tak aby věděl. Nováčci, nechť mě kontaktují.

Musím do 1.9.2020 zaplatit  klubový příspěvek ve výši 200,-Kč,  na klubový účet č. 2500738238/2010, variabilní číslo: vaše ID a do poznámky „klubový příspěvek“. Rodiny, manželé, prosím o jednotlivé platby za každého zvlášť, usnadní mi to hledání. Mládežník neplatí nic.

V příloze posílám zpravodaj ze schůze ČASS.

Pro ulehčení platby jsem vytvořil QR kódy pro platbu na 500,-Kč a 200,-Kč. Doplň jen své ID.

Cokoliv nejasného…..prosím pište nebo telefonujte. Krásný den. Váš předseda.

Martin Urbančík